top of page

BEHIND THE CAMERA

COREY MARTIN

Ik ben Corey Martin, een gepassioneerde commercieel fotograaf met een enorme liefde voor fotografie en alles wat daarmee te maken heeft. Met jarenlange ervaring heb ik mijn unieke stijl ontwikkeld met een focus op pakkende belichting en compositie.

Mijn doel is om de visie van mijn klanten tot leven te brengen en hun bedrijf of product op de best mogelijke manier te presenteren. Ik werk snel en efficiënt, en zorg ervoor dat elke fotoshoot een leuke ervaring is, waarbij de sfeer altijd ontspannen en gezellig is.

In de afgelopen jaren heb ik gewerkt met een breed scala aan klanten, van kleine start-ups tot grote bedrijven en merken, en ik vind het geweldig om samen te werken met mensen die net zo gepassioneerd zijn als ik over hun werk.

Of u nu op zoek bent naar zakelijke portretten, productfotografie of bedrijfsfotografie, ik sta klaar om u te helpen. Neem gerust contact met mij op om te zien hoe ik u kan helpen uw visie tot leven te brengen en uw bedrijf op de best mogelijke manier te presenteren.

DSC09846-Edit_edited.jpg
CM206533-Edit.jpg

PERSONAL PROJECTS

Take a look at some of my personal projects an travels.

SELECTED CLIENTS

Vredestein.png
Uzin Utz.png
Dijkstra Plastics.png
Kasteel De Haar.png
Staudt.png
Brndz.png
Aqua Deck.png
Dura Vermeer.png
Niverplast.png
bottom of page